• 285T002_header02.jpg
  • 285T002_header05.jpg
  • 285T002_header03.jpg
  • 285T002_header01.jpg
  • 285T002_header06.jpg

Jos Tilburgs heeft al sinds 1977 ruime ervaring opgedaan in het vak, wat ooit begon als een klein bouwbedrijf in Bergeijk met kleine projecten. Daarna is Jos werkzaam geweest op grote bouwprojecten waar hij zijn vakbekwaamheid nog verder heeft opgebouwd.

Jos besloot uiteindelijk samen met een collega voor zichzelf te beginnen, en volgde in 2000 de logische vervolgstap door Tilburgs Metselwerken op te richten en deze verder uit te bouwen naar een hoger niveau.

In 2012 heeft Jos afstand genomen van samenwerking met zijn toenmalige collega, en is volledig zelfstandig verder gegaan in zijn eigen VOF waarin zijn eigen vrouw de volledige administratie verzorgt, zodat Jos zich volledig kan richten op zijn specifieke vak: metselwerk.

 

Of het nu gaat om een enkel muurtje of complete woning of bedrijfspand,

Jos Tilburgs (Tilburgs Metselwerken) is de aangewezen persoon
voor al uw metselwerken.

Onze werkzaamheden variëren van seriewerk tot siermetselwerk, van handzame blokken tot natuursteen. Wij leveren graag kwalitatief hoogstaand maatwerk bij elke klus, en luisteren graag naar uw wensen en ideeën om deze te mogen realiseren.

Wij nodigen u uit contact op te nemen voor het maken van een afspraak voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte.

Tilburgs Metselwerken,
enkel de hoogste kwalteit is voor ons goed genoeg!

©2022 Tilburgs Metselwerken, all rights reserved.
Webdesign & CMS powered by Webdesign & CMS powered by Jansen Internetservice

DMC Firewall is a Joomla Security extension!